EROTISK SJOV

Jeg synes at kvindekroppen er smuk og  jeg kan godt li’ at få taget erotiske billeder sammen med kvinder.

Jeg er langt fra typen som kun mener at slanke kvinder bør stå model på billeder. Jeg mener tvært imod at alle kvinder er skønne som de er og at man kan få nogle gode erotiske billeder ud af enhver kvinde. Personligt kan jeg bedst li’ frodige kvinder, men det er jo så bare min smag og det betyder ikke at alle kvinder som ikke er frodige, at de ikke er smukke.

En anden grund til at jeg får taget erotiske billeder med kvinder er, at jeg godt vil gøre op med det skønheds ideal som kvinder prøver at leve op til (og mænd for den sags skyld). Det kan ikke være rigtigt at så utroligt mange mennesker skal gå og føle sig grimme blot fordi at de ikke ligner modellen på forsiden af et magasin (en model som i øvrigt er blevet photoshopped helt vildt og er mega kunstig).

Så her vil jeg gerne præsenterer en masse skønne naturlige kvinder som har været så søde at smide tøjet og få taget en masse flotte, sjove og provokerende billeder sammen med mig.

NB: Mange af billederne kan virke grænseoverskridende for nogen og har du let ved at blive forarget og fornærmet så bør du ikke se billederne (men gør det gerne alligevel).

Fotograf fotoskifter.dk

Fotograf Fotojyden.com

Anonym fotograf

 

 

 

Fotograf Lars Walther

Model Isabella Christiansen Schulz