• Kontakt@dennisdoggy.dk

Kortfilm “Hardball”

Kortfilm “Hardball”

Dato: September 2015

Rolle: Gameren Jens

Type: Birolle

Produktion: Kortfilm

Virksomhed: Potemkin Film

Cast: Daniel Rasmussen, Aleksander Eme, Christine Radl, Kasper Bisgaard, Mark Andreasen, Anton Underbjerg, Anton Falk, Jeppe Skjerk Bjerrum, Anja Skov, Johan Buus, Leif P.M. Madsen, Danh Cong

Medvirkende:

Mihalis Angelo Weidermann Larsen

Tobias Ervolder

Danny Nguyen

Johan b.b. Nielsen

Ari Aleksander

Oleg Thomas Mose

Mathias Hjørnholt

Mathias Gandø

Asger Jul Rosendorf

Oliver Panthea

Mogens ‘kite’ Vinterbaer

Michael Fynne

Nicolai E. Gundersen

David Alvaro Gaudenzio

Leif P.M. Madsen

Martin Bache Stendahl

Thomas Nielsen

Mads Kristian Warming

Thomas Elias Jensen

 

Et enkelt ord kan beskrive denne kortfilm og holdet bag og det ord er “uprofessionel”.

Jeg har aldrig været ude for noget lignende, men et eller andet meget mærkeligt sted så er jeg faktisk glad for at jeg deltog i denne kortfilm for det har fået mine øjne op for at castere, producere og resten af deres filmhold, ikke skal stoles blindt på. Før denne kortfilm havde jeg en fornemmelse af at folk som producerede film var nogen som bare havde 100% styr på tingene og at man som statist/skuespiller bare kunne møde op og så var alt i fineste orden. Efter denne kortfilm er jeg så blevet klogere og nu stiller jeg altid spørgsmål til castere omkring forholdene ved en produktion. Intet er så skidt at det ikke er godt for noget, som man siger.

Det hele startede med at man mødte op til optagelser, men allerede kort efter sprang min gode ‘statist ven’ Oliver Panthea fra da han hurtigt fandt ud af at der var noget galt. Jeg valgte dog at blive da castere, producerer osv jo har 100% styr på tingene right?

Flere timer gik hvor man bare stod og ventede og man blev sulten, men hvor var forplejningen? Hmm, det viste sig at man selv skulle sørge for at have en madpakke med og dette på trods af at man kunne være på ‘optagelse’ i 8 timer. Flere gange kunne man høre de 2 fyre som stod for produktionen Aleksander Eme og Daniel Rasmussen løbe rundt inde på hardball banen og skyde løs og grine og videokameraet stod bare og samlede støv.

Det var her omkring at jeg fandt ud af at jeg havde med to umodne unge mænd at gøre og at dette ville blive en meget langsommelig og besværlig oplevelse.

Siden hen fik jeg også problemer med Daniel og Aleksander som sendte trusler til mig på min Facebook side og på min telefonsvarer og sagde at de aldrig ville stoppe. De fik også flere af deres venner bl.a. Tobias Ervolder til at sende grimme beskeder til mig. De har også sagt at jeg aldrig må bruge deres kortfilm på nogen måde og dette på trods af at jeg deltager i den, så derfor kan jeg ikke vise den.

Dette er et ekstremt tilfælde og viser, hvor galt det kan gå, hvis man ikke sørger for at stille spørgsmål til casterne.