Aviser, radio og tv

Aviser, radio og tv

Det hænder at folk kontakter mig og spørger om jeg vil deltage i et interview som så enten vil blive vist i tv, trykt i aviser og blade eller blive sendt i radioen og herunder kan I se resultaterne af de interviews.

Juni 2018:

Flere gange fungere medierne sådan at de har set dig i nogle andre medier og kan se en god historie som de gerne selv vil have en del i og det er også tilfældet her.

DR kontaktede mig og sagde at de lige havde set mit indslag på TvMidtVest og ville høre om jeg var interesseret i at deltage i Aftenshowet.

Jeg kan desværre ikke vise klippet fra udsendelsen da DR sletter udsendelserne fra deres arkiv efter noget tid og skulle man have fundet en måde at skaffe klippet på så må det alligevel ikke bruges. Jeg forhørte mig hos dem om det ikke var muligt at købe klippet og det kunne man sagtens, men man måtte kun bruge det til privat brug og da jeg vil bruge det på min hjemmeside så kan jeg ikke bruge et klip som jeg kun selv kan se.

I må nøjes med disse billeder:

  

Jeg har fundet klippet på Youtube, hvilket jeg ikke helt kan forstå da jeg havde forståelsen af at det ikke var tilladt.

Nå, men med mindre DR beder mig fjerne klippet fra min hjemmeside og Youtube kanal og beder ham der oprindeligt lagde klippet på Youtube om også at fjerne det så er det altså her:

Der jeg fandt klippet: