Serie (Yousee comedy) “Sunday”

Serie (Yousee comedy) “Sunday”

Dato: August 2018

Rolle: Reception deltager

Type: Statist

Produktion: Comedy serie

Virksomhed: Drive Studios

Cast:

Caster: Marie-Louise Magnussen

Medvirkende:

Melvin Kakooza

Lars Hjortshøj

 

En lille statist rolle i denne Yousee serie “Sunday”.

Jeg synes selv at det er lidt skægt at jeg kom kørende ind på pladsen, hvor filmfolk, Lars Hjortshøj og andre ‘vip’ holdt parkerede imens at alle andre statister holdt udenfor pladsen, hvor det var meningen vi skulle holde. Jeg kunne ikke finde det og var vildt forvirret og udover at jeg kom til at holde det forkerte sted så kom jeg også kørende ind ad ‘bagvejen’ hvis man kan kalde det, det. Lars Hjortshøjs ‘pausebord’ med kaffe, snacks osv. stod jo der i en ikke alt for bred indkørsel og jeg måtte kører bilen forsigtig forbi hans bord og Hr. Hjortshøj var bestemt ikke imponeret og lignede mest en som havde lyst til at bede mig om at skride. Det er ikke altid nemt at være statist.

Som de fleste statistroller i spillefilm og serier så var det en smule kedeligt, men Melvin som spiller Sunday kom dog med nogle sjove replikker indimellem.